Корейський тост з "міфом": для створення цього смачного страви знадобляться всього 4 компоненти.


Приготований тост потрібно трохи розігріти в мікрохвильовці, порадила фуд-журналістка.

Є простий рецепт тосту в південнокорейському стилі з "легендою", для приготування якого потрібно чотири інгредієнти.

У "легенді" йдеться, що дівчина запитала свого колишнього хлопця, як готувати тост, який він для неї робив, коли вони зустрічалися. Цей рецепт завірусився в корейських соцмережах, написала фуд-журналістка, авторка кулінарної книги Кет Лью в матеріалі для Parade.

Фахівець підкреслила, що для створення цієї страви вам знадобляться білий або молочний тостовий хліб, невелика кількість несолоного масла, вершковий сир, а також чорничний джем (в разі відсутності чорничного можна використати інший вид).

Спершу слід розігріти сковороду на помірному вогні, додати олію і підсмажити хліб з обох сторін до утворення апетитної хрусткої скоринки.

Підсмажений хліб з одного боку потрібно намазати вершковим сиром, а потім зверху покласти джем (приблизно чайну ложку). Після цього поставте тост у мікрохвильовку на 15-20 секунд, щоб він розігрівся.

Раніше УНІАН дізнався, як зробити деруни пишними й хрусткими. Фіналістка шоу "МастерШеф-13" кухар Ольга Кролик поділилася лайфхаками, які варто застосовувати під час приготування цієї страви з картоплі.

Related posts