"Лінивий" метод приготування пельменів: найлегший рецепт!


Які інгредієнти знадобляться для приготування пельменів для ледарів?

Щоб приготувати пельмені по "швидкому" рецепту, вам знадобляться наступні інгредієнти:

Для таких "лінивих" пельменів не потрібно готувати тісто. Радше, фрикадельки готуються в клярі.

Фарш можна обирати різний, але яловичина надасть страві глибокого і насиченого смаку. Цибулю слід почистити, а щоб вона краще інтегрувалася з м'ясом, рекомендую натерти її на тертці.

Приправте фарш сіллю та перцем, додайте нарізану цибулю і, якщо хочете, трохи спецій на свій смак. Добре перемішайте інгредієнти та сформуйте невеличкі кульки, діаметром не більше 2,5 см.

Для того щоб фарш не прилипав до рук, слід злегка змочити долоні водою. Візьміть глибоку миску і насипте в неї борошно, а в окрему ємність розбийте яйця. Додайте до яєць трохи води і добре збийте цю суміш до отримання однорідної текстури.

Візьміть фрикадельки і помістіть їх у миску з борошном, потім струсніть її, щоб м'ясні кульки добре обвалялися. Після цього перемістіть начинку для пельменів в яйце і знову трохи струсніть посуд.

Знову помістіть фрикадельки у миску з борошном і знову струсніть посуд. Якщо хочете, ви можете повторити ці дії, щоб отримати більше тіста.

Наповніть велику каструлю водою, додайте сіль і доведіть до кипіння. У цей час борошно краще з'єднається з яйцем, що зробить тісто більш еластичним.

Акуратно опустіть пельмені в киплячу воду і варіть їх протягом п'яти хвилин після того, як вони спливуть на поверхню. Важливо використовувати шумівку або ложку для вилучення пельменів, а не пересипати їх у друшляк, щоб не пошкодити ніжне тісто.

Related posts