Унікальна паста з рибним філе: покрокові рецепти для вечері | FoodOboz
Легка та поживна страва для обіду чи вечері - це паста, яка зазвичай готується з сиром, томатами та різноманітними соусами. Для більш насиченого смаку можна включити куряче філе або м'ясний фарш.
Ектор Хіменес-Браво опублікував на своїй сторінці в Instagram рецепт смачної та швидкосніжної пасти з курячим філе, овочами та вершковим соусом.
1. У розігріту сковороду з оливковою олією кинути нарізане кубиками куряче філе, паприку, перець чилі та італійські спеції, після чого обсмажити до готовності. Потім додати дрібно нарізану цибулю й часник.
2. Туди ж покладіть розрізані навпіл томати чері, воду, томатну пасту, вершки, сіль і перець. Ретельно перемішайте, а потім додайте пармезан і готову пасту.
Подавайте з подрібненим базиліком!
На OBOZ.UA ви також знайдете цікаві рецепти: