Улюблена страва: простий рецепт томатного супу від фіналістки шоу "МастерШеф"
Незважаючи на те, що літо вже минуло, теплі дні все ще радують нас. Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф", Ольга Рябенко, вирішила поділитися з українцями рецептом свого улюбленого холодного супу.
На своїй сторінці в Instagram суперфіналістка дванадцятого сезону кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала рецепто легкого та смачного гаспачо.
"Цей холодний суп з Іспанії вражає своєю свіжістю та насиченим смаком", - розповіла "Мастер Шеф" Ольга Рябенко.
Приготування цього рецепту не потребує багато часу та зусиль, адже його не потрібно варити чи запікати. В основі – тільки свіжі й корисні овочі, які роблять страву справді смачною. Для приготування гаспачо від зірки "Мастер Шеф" Ольги Рябенко вам знадобляться такі інгредієнти:
Огірки, помідори, цибулю та солодкий перець нарізаємо довільними шматками. Помідори чистити від шкірки не потрібно.
Нарізані овочі разом листочками базиліку та часником "Мастер Шеф" Ольга Рябенко складає в чашу блендера, додає томатний сік, олію, трішки вустерського соусу та табаско, сіль, перець, цукор за смаком і перебиває все до максимально однорідної консистенції.
Подавати гаспачо зірка "Мастер Шеф" радить охолодженим разом із підсмаженим хлібом або нарізаним огірком, або ж просто у склянці як напій.
"Якщо ви теж любите холодні супи, зберігайте та обовʼязково готуйте", - наголосила зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко.
Лінивий медовик: переможниця "Мастер Шеф" поділилася простим рецептом.
Міша Кацурін поділився рецептом апетитного приготування яєць для сніданку.